Wednesday, 11 June 2008

Getting used to it
Things start to get in right places, sort of. It never took me this long to move and place everything! But this time it's me plus one more and we have both too much stuff.

We have to get rid of many unnecessary things, which is good:)

12 comments:

mette said...

its a good process getting writ of all the clutter! can't wait to see more pictures from your new home

Jan L. said...

Allright. back in back in bizniz!

Alice said...

lucky you !! <3

FruensWerk said...

Happy you...getting things in order...in a new place :D
Nice peeks...

Esti said...

It's good to get rid of things along the way... otherwise your place will look like mine! Ha, ha...
That bottom pic is a happy one :)

yasu said...

i know what you mean. i have so much stuff too and im moving soon. Moving to a different country is hard to adapt at first..

Cecilia Levy said...

jag hatar att flytta. ändå gör jag det gång på gång, nästan tvångsmässigt. och det är bra att rensa bland sina alltför många pinaler ibland...
har du fått tag i några kronärtskockor än :)

Lisen said...

hur mkt koppar o muggar jag än köper så ÄR muminmuggarna de ultimata! har typ alla, men fillifjinkanmuggen ä en av de snyggaste!!

I love kul-halsbanden med...lovley!

Linnea said...

Hej! Borde komma och hälsa på och se hur ni bor! :) Vi har nu fått vår lilla Doris, hon är jätte söt och busig. Men Cindy dog idag, så är så jätte ledsen över det.
Jag har semester nu i tre veckor, kommer vara mest på villan, men kanske vi hinner träffas nåndag ändå?

maria said...

hi you all:) I will show you more peeks later!

yasu: hope you get some moving-help! good luck:)

cecilia: jo flytten är hemsk men det är alltid lika kul att möblera och fixa i nya lägenheten sen! jag har inte köpt några kronärtskockor! men snart:))

lisen: jo filifjonkan muggen är nästan bäst:) jag tror det kommer säsongsmuminmuggar för varje vinter och sommar här i finland som är lite annorlunda än de vanliga. men de brukar inte va så fina tycker jag..hur är det i sverige?

linnea: neeeej:(( stackars cindy. blev hon bara för gammal eller var det ngn sjukdom?
ni måste absolut komma och hälsa på, ta med Doris!! vi åker till hesa över helgen men kanske nästa vecka nån dag? ring mig! eller så ringer jag dig:)

lisen said...

jo men säsongsmuggarna kommer i sverige , men ne inte lika fina som de andra, men jag samlar s¨jag vill helst ha alla...men nåra har jag inte köpt, som jag inte tycker om. idag köpte jag en sommarsäsongsmugg m snorkfröken i bikini, den va sådääär halvsnygg , randig. men den va billig (porslins-outlet) o tja varförinte. de är fina tillsammans liksom.
har dock inte nån av de äldre...har du? de är ju apdyra. jag vill våga dricka ur dem liksom.... ;) hoppas helsinki va fint i helgen! jag vill dit nån gång....!

Sarah said...

you have a moomin mug! my favorites...they make me happy every morning. especially the ones that have the little sour-faced woman with the bun on top of her head.