Tuesday, 17 June 2008

Golden





7 comments:

  1. I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

    ReplyDelete
  2. but first you tell me who you are!

    ReplyDelete
  3. oh, sparrisarna! :) jag har inte tillagat mina än....det blir premiär, jag måste kolla upp..man ska koka dem först va? haha

    blev bjuden på sparris-rätt nyligen o det va så gott..köpte o tänkte jag skulle lyckas slänga ihop nåt själv..heh..

    fina färgrullar, godisgodis!

    ReplyDelete
  4. Jo koka dem först i ca 7 min:) Beror lite på hur tjocka de är oxå..
    Jag tycker de är godast med salt, peppar, olivolja och riven parmesan på!

    ReplyDelete
  5. mm, parmesan låter bra. :) ska ha ikväll. mm!

    ReplyDelete
  6. I like the paper cut that seems to be colour that flows away.

    ReplyDelete
  7. Loving your photographic fragments and cropped views, Maria.
    Happy weekend, g

    ReplyDelete